Mért sírnak a Madonnák ? Nyomtat Email
Írta: Oláh András   

Síró madonnák címmel jelent meg az Ufómagazin decemberi számában egy érdekes cikk, mely teljesen azt sugallta, hogy ma éppúgy semmit sem tudunk a csodaként aposztrofált jelenségekről, mint évtizedekkel ezelőtt az ufókról. Ez azonban koránt sincs így.

Régóta érdekelnek ezek a csodák, és mi tagadás rábukkantam egy pár megoldási javaslatra, melyeket rögvest elő is terjesztek.. Az igazságot mért kell mindig kikutatni???

Először is a madonnák nem sírnak, nem hüppögnek, és nem bőgnek, csak látszólag különféle könnyeik jelennek meg. Másodszor az egyházak alapvető érdekei; a csodák fenntartása, keltése. Ezt azonban úgy kell megtenniük, mintha elhatárolódnának ezektől. Ők a legjobban csodálkozó szkeptikusok, miközben valójában esetleg a háttérben megrendelik a bűvésztrükköket. Nem biztos, hogy mindig, ezt teszik de ez nincs kizárva. A NASA tagadja az ufójelenségeket, de ha megrendelik, csinálnak is ilyeneket.?

Hogy stílusos legyek: 'hitem szerint' az egyházi, főleg a keresztény egyházi tevékenység arra irányul, hogy egy réteg, a dolgozni nem szerető főpapi réteg jól megéljen. Ezért kell fenntartani az egész egyházmonstrumot, és ezért kell erre minden lehetőséget megtartani, felhasználni. Ne tévesszen meg bennünket az egyházak jósága. Azon egyházaké, melyeknek áldozatait Európában pl. 20 millióra teszik, melyek inkvizítorai az ideológiai, és a az aranyért folytatott harcban emberek millióit kínozták, és ölték meg, miközben a népekre erőltették hitüket, és dogmáikat, vagy az utolsó mohikánig irtották az indiánokat, azték, maja papokat. Miért kellett elpusztítani a pogányságot, a pogány madonnákat, melyből csak hírből maradt egy két példány? A pogányság azért elpusztítandó ellensége ma is a hittérítőknek, mert az elveszi, elvenné a papok és egyházak megélhetését, jövedelmét. Ha nincs kit becsapni, nincsenek hívek, a pogányok nem fognak valamiféle monoteista egyháznak adakozni.

A szó egyébként nagyon régi lehet. A pogány az ősapától leszármaztatott, azaz apa génű kifejezésből származhat, melyet a keresztény papok a pgn-nek olvasott magyar rovásból „magyarítottak” pogon-ra, majd pogányra. A pogányság ősi leszármazást jelöl, és nem istentelenséget. Egészséges, vakhittől nem fertőzött elmét jelent, melyet az ateista mellett aggatnak a magyarra, a főként keresztény vallás hívei, de máglya, és felnégyelés ma már nem jár érte.

Régen elég volt a sámán mormolása a csodás gyógyulásra, most divat a füstölős imádság, és díszes ruhák, pompa ami a híveket bevonzza a templomokba egy kis bűnbánatra és adakozásra.

Fizetek a papoknak, és közbenjárásukra majd az isten megbocsájt a mennyekben. Vagy nem, de van esélyem, merthogy fizettem. Milyen az az isten, amelyik nem bocsájt meg nekem?”

De a gyülekezet is jó hely ám, ott mindenki szeret mindenkit. Hol van még egy ilyen csoda hely. És együtt megyünk könnyező madonnát csodálni, hát van ennél szebb, szentebb dolog a világon?

A szent helyeket kell fenntartani, hogy legyen zarándoklati, bűnbánati célja a hívőknek. Ezekre helyekre a hívek ellátogatnak, és bőségesen adakoznak, így biztosítván a szent helyek folyamatos fennmaradását, és az ezek által is eltartott papok gondtalan életét. Időnként hasznos újabb, és újabb helyek megnyitása, melyekre csodákkal lehet a híveket invitálni. Vatikáni magas rangú papok elképzelhetetlen gazdagságban élnek. Hatalmas biztosítási, és olajcégek vannak az egyházak birtokában, és egyházi iskolákban termelik újra és újra a híveket.

Ki az aki komolyan elhiszi, hogy egy halott feltámadhat? A főtt tojásból sohase lesz ismét nyers! A sejtek alkotóira való szétesése irreverzibilis folyamat, ezért tehát csak a tetszhalott támadhat fel, mély álmából. A torinói lepel semmiféle feltámadást nem bizonyít, hisz se nem hamis, se nem valódi. Ki az aki elhiszi, hogy minden ember feltámad, és mondjuk az összes eddig a Földön valaha élt ember pl. 6 méter magasan beborítván a Földet teljes felszínét, még az óceánokét is, feltámadván boldogan élhet?

Ki az aki elhiszi, hogy a porcelán, agyag, vagy műanyag madonnák valóban sírnak, illetve könnyeznek, és ezt a bűnös ember váltja ki belőlük? Ki az aki elhiszi, hogy a bűvész valóban

 

eltüntet egy nőt, aki egy párduc képét veszi fel, majd ismét visszaváltozik nővé, egy másik ketrecben amely a színpad közepére ereszkedik le? Ki az aki elhiszi, hogy az itt a piros, hol a piros játékban nyerhet?

Nos. Akik ilyeneket elhisznek, azok a hívek, akik eltartói az egyházaknak, és ravasz papjaiknak. Persze hogy vannak olyan papok, egyházszolgák, apácák, akik vezetőik kisded játékairól semmit sem sejtenek, semmit sem tudnak, és valódi istenhívők rémületében élik mindennapjaikat, gondolván, hogy egyszeri torkosságukkal, vagy hogy cipellőjük a templomban a kelleténél nagyobbat koppant, ezzel bűnt követek el, s megváltásra van szükségük. Vannak jóságos papok, akik árva gyerekeket nevelnek fel, tesznek emberré, de a háttérben ott a múlt, és ott vannak a mai főpapok, akik sok száz éve titkolt pedofíliájuk botrányaival borzolják a világ idegeit.

Ha feltesszük hogy a madonnák könnyezése trükk, ezt bizonyítani is kell. Egy vagy több olyan módszert kell tehát keresnünk, és találnunk, amivel mi előidézhetjük a sírásokat, könnyezéseket!

Először is a módszert kell kitalálni, majd a megvalósítását, s végül a könnyező szüzet kell úgy bemutatnunk, hogy a csalás ki ne derülhessen.

A madonnák könnyei ugye sokfélék lehetnek, úgy mint könny, vér, méz, kristály. A könny az sós víz. A vér lehet állati, emberi, pár csepp kell belőle. Literszám folyó vérből még nem vettek mintát, de lehet marhavér, vagy savó is. Lehet festett víz is.

Ha a víz festett, akkor a szobrot gondosan elzárják, és senkinek ki nem adják. Amit kiadnak vizsgálatra az vagy másik szobor, vagy előzőleg preparált lehet. A röntgen és MRI vizsgálatoknak semmi értelme nincs. Ezek a vizsgálatok a bűvész által eltüntetett pénzérméknél, vagy nőknél is teljesen normális eredményeket adnának.

A könnyezést hogyan lehet előállítani? Sokféle képpen. Például a kobalt klorid egy olyan vegyület, amely halványkék, vagy fehér por, és nedvesség hatására rózsaszín folyadékká válik. Ha tehát este egy kobaltklorid porral beszórt tollseprővel letisztogatjuk madonnánk könnyeit, hogy ha működik, akkor holnap reggelre ismét könnyeket produkáljon, akkor észrevétlen tudjuk előkészíteni a csodát. Éjszaka ugyanis a levegőben lévő pára kicsapódik, és ezt a kobaltklorid kristályai felveszik, és láss csodát; a madonna ismét könnyezni kezdett, pedig este szárazra lettek törölve véres orcái.

Ez a trükk olyasmi, mint a pirítóson megjelenő Jézus arc. Lehet, hogy a hitbuzgó sekrestyés eszelte ki a trükköt, de az is lehet, hogy régi egyházi trükk, de működik.

Másik ötletem lehetne, amiből meg is gazdagodhatnék, hogy egy jól elhelyezett injekciós fecskendőt irányítanék egy madonna képre, és a fecskendőt, amiben vörös, vagy véres víz van, időnként megnyomva, ráspriccelnék a képre a szemek környékére. A spriccelést, vagy a szobor, kép szemére való csepegtetést ájtatos hajbókolás közben, vagy éjszaka, üzemszünetben tudnám a leginkább véghez vinni. Ezt a képet bármilyen röntgennel elemezhetnék, soha senki nem bukkanna rá semmilyen különlegességre, eltérésre. Lezárt üvegvitrinbe a fakeret szúrágta lukain lehet a festéket, vagy véres vizet bejuttatni. A Szirakuzai gipszmadonna 4 napig könnyezett, és leállt... Íme a megoldás.

Harmadik ötlet is van, de az így készített tárgyat rácsok mögött kellene őriztetnem, és vizsgálgatni nem engedhetném. Egy üreges madonna szobor belsejében el kell rejteni egy kis edényt, amelyben egy vékony cső van, és a cső vége az egyik szemhez van vezetve egy alig látható hajszálvékony lukhoz, vagy likacsos agyag, cserép esetén az alsó szempillához. A cső az edény aljáig nyúlik, és légmentesen illeszkedik az edény tetejéhez. Az edényben festett víz van.

A kis edényt illetve könnyező madonnánkat a hőtágulás fogja működtetni.

Amikor a környezet lehűl, a kis tartályunk beszív egy kis levegőt, amikor pedig felmelegszik, kinyom egy kis piros vizet, vagy véres vizet. A szerkezet minden délben sír, szemben a kobaltkloridossal, mert az meg minden reggel sír mindaddig, amíg ki nem ürül a tartálya. Ekkor újra kell tölteni. Ez látogatási szünetben megoldható.

A legegyszerűbb, ha a sekrestyés este egy szalmaszállal, vagy egy lúdtollal rácseppent egy csöpp vért a csodatévőnek szánt Madonna szobor szemére, vagy szemeire. Ezt elég egyszer megtenni, nem kell ezzel mindennap fáradozni, a csoda híre elterjed akkor is. De még ennél is lehet egyszerűbb: Ez a jelenség nem csak képekkel gyakori, hanem szobrokkal is. 1995 februárjában, pl. Olaszországban

egy Mária szobor vért könnyezett. Néhány tudósnak erről az a véleménye, hogy ha egy szobor belsejébe, egy repedésen keresztül folyadék jut, akkor azt a máz a szobor belsejében tartja. Ki csak ott juthat a folyadék, ahol a máz sérült. A tisztogatások miatt ez pedig általában a szem. A folyadékokat általában nem vizsgálják meg, ezért konkrétumot nem tudhatunk. Nem tudni, hogy szándékosan került folyadék a szoborba, véletlenül (páralecsapódás, tisztítás közbeni kézsérülés, vagy egyszerűen rozsda színezte e el a folyadékot), avagy valóban csoda történt. Ennél a szobornál azonban elvégeztek egy vizsgálatot 1995-ben, és megállapították, hogy a Madonna szobor férfi vért könnyezik.

Ezek a trükkök, vagy véletlen, és vétlen jelenségek tehát nem boszorkányságok, kipróbálhatók, javíthatók, fejleszthetők, bűvésztrükkökként bemutathatók, és aki a gimnáziumot elvégezte, maga is gyárthat madonnákat, vagy madonna elven működő Jézuskákat, vagy Torinói lepleket /Vera Iconákat/. Ezek a kis trükkök megszokottak. Gondoljunk a télapóra, a Karácsonyra, amikor a kis angyalkák csengetnek, megjön a Jézuska, és lehet örülni.

Ilyen hatásai lehettek az ókorban a megjelenő Zeusznak, és Kempelen sakkautomatájának.

Ezek bocsánatos kis bűnök, de nagy bevételeket eredményeznek a szentnek kikiáltott helyek gazdáinak, kezelőinek, egyházainak. Bocsánatos bűnök ezek???? Döntse el a nyájas olvasó!

Ezzel akár le is zárhatnánk elmélkedésünket a Szűzanya jelenségről, azonban a tudásnak vannak mélyebb bugyrai, és érdemes ott is szétnézni.

Honnan ez az újkori Szűzanya kultusz? Nos, ha az ókor, és az újkor határára megyünk vissza az időben, azt látjuk, hogy egy új, feltörekvő vallás tevékenykedik. Szép szóval, majd erőszakkal pusztítja az ókori isteneket, s gyúr belőlük egyet /politeizmus-monoteizmus/.

 

Zeus helyett jön az Atya, Héra helyett a Szűzanya. Atya-anya-gyermek /családi/ magyar szentség helyett kapjuk az Atya-Fiú-Szentlélek /kanonizált, férfi/ hármasságot, és a Boldogasszonyok helyet egy boldogasszonyt, illetve Szűzanyát (Nagyboldogasszony), Maharia (Magyarország) helyett Máriát. A nagy Boldogasszonyról tudjuk persze, hogy férfi volt, hiszen a jégkorban érkezett égi uralkodóról, égi ősről van szó, A jégkorban torzultak el a nevek, és fogalmak, valamint a beszéd is. A Boldogasszony helyesen Pál dög-i égszín volt. Pál, a dögkori égi uralkodó volt, /a titkos tudás szerint a Jégkorban érkezett egyik űr ős/. A dög a jégkort jelentette, a Szín pedig az uralkodót. „Ne kerülj a Szín elé!” – szól az ősi mondás. A kereszténység minden, ma vallásinak nevezett ősi tudásból eredő fogalmat lecserélt. A Karácjön pl. a kőíró ős jön fogalmat rejti. A karácjönt megelőző szónk ne feledjük a Kurusuny, Kuruzsuny, Kurucsuny volt. A szentképeken ma is őc szerepel az ős szó helyett. Az ikonokon ma is látható az IC XC elfelejtett jel, ami az „Első ős, gula ős” olvasattal bír. ... Az ókor is tele volt csodákkal, csodás gépezetek által biztosított varázslatokkal. Ezeket az új vallás is igényelte, hisz nem lehetett minden embert halállal büntetni, aki nem akart az új hitre megtérni, mint pl. Koppány vezérünket, akinek szent testét ezért Vajk főinkvizítor parancsára kereszt alakban négyfelé kellett metszeni, s a testet ugyancsak kereszt alakban az ország négy várában ki kellett tűzetni a várfokokra bűzleni, mint a régi pogány vallás undorító emlékeit. Itt jegyzem meg, hogy a pogány szavunk az ősi apa génű, szavunkból van kifacsarva. Ez azt mutatja, hogy a gén szavunkat használja a világ a mai gén fogalom leírására, mely fogalom a DNS ősi magyar ismeretét mutatja.

Kellettek hívek, akik a vallásokat, egyházakat finanszírozzák. A verbuváláshoz el kellett hitetni hogy az új isten és istennő időnként megjelenik. Az égszín agszínné torzult, s végül asszony lett belőle., na ez az asszony ma a madonna, ki értünk aggódva sűrűn ejt könnyeket. Az ókorban ő az atya-anya /Ata-Ana=Tana/Tana tó, Tana-Tana tóm=Dana-dana dom//volt, az ős /ZS, eusz/, vagy égi anyaős /GNS, Géniusz/, vagy égi ős /Gésa =Gejsza= Géza/, és ősi tudásunk a kényszertérítésekkel a semmibe veszett. Maradtak a kegyes csalások, maradt a Madonna, aki tulajdonképpen ősi múltunk elvesztését siratja csalfa könnyeivel...

 

 

20120606_01.jpg20120606_03.jpg20120606_05.jpg

 

Nézzünk meg figyelmesen egy eredeti síró madonna szobrot! És tegyük ezt egy síró gyermek fényképével is! Azt látjuk, hogy a szemzugokból folyik le a piros folyadék (1. kép). A gyereknél viszont nem ezt látjuk (2., 3., 4. kép). A gyerek szeméből középen cseppen, és csordogál le a könny. Ha egy fekvő ember szemét figyeljük meg sírás közben, akkor viszont már a szemzugokból látjuk folyni a könnyet.

Mi a helyzet egy kínai emberrel. A ferde szem miatt az orr melletti szemzugból fog folyni a könny, mert a a szem legmélyebb pontja. Tehát a Madonna csak akkor könnyezhet az orr melletti szemzugból, ha kínai. A síró madonna szobor láthatóan nem kínai, s nem is fekszik, de mégis a

szemzugaiból omlik a „vér” és nem oldalra, hanem függőlegesen, mint a Torinói leplen Jézus haja.

2m310_11_02-2m310_11_02-02

A 4. képen az egyik Szűzanya kissé túlsírta magát... Riasztó.

Mi lehet a megoldás? Az, hogy a „vért”, valaki, aki nincs tisztában a könnyezés biológiájával, illetve mechanikájával, vagy fizikájával, mesterségesen juttatta a nem fekvő szobor szemzugaiba a „könnyet”. Egy durva csalással állunk tehát szemben. De mi ez a semmiség, az egész világot megrázó, papi pedofil botrányokhoz képest.? Egy Mária nevű /milyen véletlen/ medjugorjei asszony 1984 óta, minden évben fogadja a Szűzanya üzenetét, aki elmondása szerint karján a csecsemő Jézussal jelenik meg a hölgy előtt. A hölgynek így mindig 1 éve van arra, hogy megtervezze, és betanulja az „üzeneteket”. Szűz Mária mindig akkor jelenik meg amikor már Mária, és a zarándokok mind egybegyűltek, s áhítattal várakoznak, mint Ördög Nóra eredményt hírdető szavaira az X-Factor sztárjai, zsűrije, és nézői.

Picit problémásnak látszik hogy hitetés szerint a keresztre feszített Megváltó a még szűz(?) anyukája karján csücsülhet...

Nemcsak az ufóészlelések esetében érdemes megismerni, egy súlyos betegséget, annak tüneteit, és számolni kell azzal, hogy a médium esetleg egy ilyen betegségben szenved.

A skizofrénia vagy szkizofrénia ([görög > latin]: schizophrenia) vagy hasadásos elmezavar kóros állapot, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása. A szó a görög szkízis (»hasadás«) és phrén (»lélek«) szavakból származik. Az ennek nyomán elterjedt "tudathasadás" kifejezést tévesen használják a skizofréniára és disszociatív személyiségzavarra is, összekeverve a két fogalmat. A valóságban a skizofrénia nem azonos a többszörös személyiséggel.

A személyiség szétesése néha lassan alakul ki, máskor viszont hirtelen, heves zavarodottsággal, érzelmi nyugtalansággal kezdődik. Általában a serdülőkor táján jelentkezik, de kiala­kulhat későbbi életkorban is. Nők esetében kritikus a gyermekszülés és a változás kora. Gyakori az asszociációk felbomlása, az önmagukban értelmes, de összefüggésükben értelmetlen szavak használata. Sokszor jelentkeznek vo­natkoztatási és üldöztetési téveszmék, észlelési és koncentrációs zavarok, (elsősorban akusztikus) hallucinációk, bizarr motoros aktivitások. Az érzelmi eltompulás mögött belső nyugtalanság feszül, amely olykor dührohamok formájában tör a felszínre. „

Ma már a projektoros, kivetítős, diszkófényes, lézerhologramos korszakunkban sokan nem dőlnek be sem az égen megjelenő, sem a templomokban csendesen „könnyező” Madonnáknak, köszönhetően pl. a Haarpról, és más csodákról szóló előadásoknak is, melyekről pl. Ufókongresszusainkon is lehet hallani. A csodák száma, tudásunk növekedésének arányában aszimptotikusan csökken, de a nullát talán sohasem éri el, mert a világ tele van még meg nem ismert dolgokkal, melyek megtapasztalását csodaként élhetjük, éljük meg, ha a tudomány művészetét nem igen bírjuk, vagy nem vagyunk elég szkeptikusak. A csodák száma reményeim, és „hitem” szerint eggyel már ismét kevesebb lett a könnyező madonnák, vagy inkább üzemeltetőik kis titkainak megismerése által....

Oláh András

őstörténet, UFO és immár

úgy tűnik; madonna kutató

Idézet a Wikipédiából: http://hu.wikipedia.org/wiki/Skizofr%C3%A9nia

Utolsó frissítés: 2012 június 08., péntek 07:26