Hírek

Ufószövetség Nyomtat Email
Írta: Alienita   
Az exopolitikai konferenciával egy időben ülésezett az Ufószövetség elnöksége, majd ezt követően közgyűlést tartott a szervezet.

Az elnökség javaslata alapján a közgyűlés határozatot hozott, mely szerint az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló törvény, a Polgári törvénykönyv vonatkozó előírásai alapján új alapszabályt fogadtak el.

A közgyűlésen a résztvevők elfogadták a szövetség éves munkájáról szóló, valamint a pénzügyi helyzetet tartalmazó beszámolóját. Örömmel állapították meg, hogy a szövetség elvégezte a munkatervben vállalt feladatokat, a tagsága pedig növekedett annak ellenére, hogy egyre nehezebb gazdasági körülmények között dolgoznak a különböző klubok. A szövetség pénzügyi helyzetére jellemző, hogy az elmúlt év végén 162 ezer forint volt a zárszámadás összege.

Ezt követően új vezetőség választására került sor. A jelenlevők titkos szavazással elnöknek Kalmár Jánost, míg elnökségi tagnak Gál Imrét, Máté Imrét, Oláh Andrást, Pusztay Sándort, Rideghné Szabó Évát és Sós Tibort választották ismét.

Utolsó frissítés: 2017 április 12., szerda 14:37