Kozmikus internet Nyomtat Email

Szabad energia a piramisban

Amit az ősi történelemről tanítanak az emberek és piramisok eredetére vonatkozóan, prof. dr. Semir Osmanagich szerint hamis. A piramisokról azt állítják, hogy Egyiptomban és Mexikóban épültek, ugyanakkor az egész világon megtalálhatóak.

Egyiptomban 155 piramis van. a fáraók a 4. dinasztia uralkodói voltak 4500 évvel ezelőtt éltek, de a piramisok több mint 12000 évvel ezelőtt épültek. A folyosóikon óriási megalitikus tömbök vannak, festmény nincs a kamrák üresek, nincsenek szerszámok, nincs bizonyíték arra, hogy kik, mikor és miért építették azokat. Ugyanakkor megtalálható az aranymetszés, ami azt mutatja, hogy a Föld milyen távolságra van a Naptól, Holdtól. Állítólag az ősi egyiptomiak nem rendelkeztek ezzel a tudással.

A legfontosabb műtárgy, ami fennmaradt az egyiptomi időkből a torinói királylista érkezésük, uralkodásuk sorrendjében. Istenek, akik 36 ezer évvel ezelőtt leszálltak a mennyből ezer éven át uralkodtak, majd a félistenek több ezer éven át, majd az istenek következnek, akik ötezer évvel ezelőtt kezdtek uralkodni. Tehát 36 ezer évvel ezelőtt kell keresni az egyiptomi piramisok építőit. A Sumér irodalomban  fennmaradt a sumér királylista, az első időszak kr.e.271 ezer évvel kezdődik, ők 30 ezer éven át uralkodtak.

Mexico legismertebb piramisa a Nap piramis Teotihuacan városában. Fák-bokrok borítják, úgy néz ki akár a Pilis hegységben látható dombok-hegyek. Mexikói és az amerikai régészeknek 75 évbe tellett, hogy feltárják, elrendezése megegyezik az egyiptomiakéval. Kínában 250 piramis van a 80-as években a kínai kormány teleültette fákkal. Az összes piramis 4 égtájnak van tájolva. Az El Mirador, a legnagyobb Maya piramis Gutemala és Mexikó közötti dzsungelben található erdő borítja, 104 m magas. Indonéziában Jáva szigetén 100 méteres lépcsős piramis van szintén a dzsungelben  29 ezer éves.

Az Egyesült Államokban található piramisokról senki nem beszél, felületük 12 százalékkal nagyobb az egyiptomi piramisnál, de az amerikai régészek semmiféle feltárást nem végeztek. Az El Salvadorban található piramist föld és növényzet borítja.

A piramis tudományos kritériumai: amik a piramisokra vonatkoznak Ezek a következők: négy oldallal kell rendelkeznie, mesterséges építő anyagot tartalmazzon, oldalainak tájolása csillagászati északi irányú, kamrák a piramison belül, földalatti alagutak, víz jelenléte, szent geometria megléte, csillagászati jellemzők naplementekor, vulkanikus törésvonalak.

 

A boszniai piramisok

Semir Osmanagich múzeumlátogatásra érkezve Boszniába meglátta a hatalmas hegyet, és mivel már 25 éve piramisok kutatásával foglalkozott, tudta, hogy nagy részüket föld és növényzet borítja. Megállapította, geometriailag ez egy piramis, alaptól a csúcsig 220 méter, és ez a bolygó legnagyobb piramisa.

„2006-ban megkezdődtek a feltárások kb. egy méternyi talajréteg eltávolítottunk el felfedeztük a piramis sarkát.17 különböző pontján végeztünk feltárási munkát, ugyan azt az építőanyagot találtuk: téglalap blokkok 4.5 m hosszúak, 1.5 m szélesek  45 centiméter magasak, súlyuk 7 tonna. A tömbök négy rétegben vannak, ez egy struktúra. A tömbökből mintát adtunk a Magyar Tudományos Intézetnek a labor vizsgálati eredménye: mesterségesen létrehozott beton. A tömböket nem a természet, hanem intelligens kezek alkották!”

A tájolást illetőleg az összes kínai, amerikai, egyiptomi piramis csillagászati északi tájolású. A Kheopsz piramis 0 fok 2 perc eltérést mutat, míg a boszniai 0 fok 0 perc 12 másodpercet, ez a legprecízebb. eddig hét színt került feltárásra különböző mélységben, a járatok spirálformát alkotnak a földalatti alagutakban víz elem meglétével. A boszniai Nap és Hold piramis közti távolság 2180 méter a Nap piramis és a Sárkány piramis közti is 2181 méter, megvan az egyenlő oldalú háromszög, a belső szögek 60 fokot zárnak. Naplementekor az árnyék betakarja a Hold piramist, szimbolikusan az építők azt üzenik, hogy a Nap uralma, a világosság időszaka lejárt, és kezdődik a Hold az éjszaka uralkodása.

A piramisokat mindig energiában bővelkedő helyre építették. A Nap piramis alatt van egy nagy vas telér, ez elektromagnetikus mezőt generál csúcsánál. Ez a jel 50x erősebb, mint az alján. Az energia átmegy az alagutakon, a spirálformákon és felerősödik, így lesz a piramis energia felerősítő készülék!

21 méterrel  a föld alatt vízfolyás található a víz negatív ionokat bocsájt ki,55 méterrel lejjebb még egy vízfolyás van, közöttük elektromos áram jön létre, ez a természetes mágnesesség az ultrahang,  az orgon is jelen van. Itt százszázalékos, míg a nagyvárosokban 35 százalékos.

A vulkanikus törésvonalakban elhelyezkedő piramisok, mint a boszniai is energiaképként azért működőképesek, mert a vulkánok vasban, ásványi anyagokban gazdagok, és energiaterekben vannak.

 

Hogyan vélekedik a világ?

Tudományos körökben a boszniai piramisok nemzetközi bírálat alá estek, kijelentés szerint nem mások, mint természetes dombok  csoportosulása. A világ legbefolyásosabb egyiptológusa, dr.  Zahi  Hawass  szerint "senki nem volt képes 40 tonna súlyú tömböket mozgatni" Dr. Mike Heworth a brit Régészeti Tanács igazgatója és dr. Hermann Parzinger a német Régészeti Társaság elnöke "durva tréfának tartják Dr. Robert Schoch szerint Boszniában  "nincsenek piramisok" David Chiloress szeptikus Graham Hancock " szerint nincs megfelelő bizonyíték az előző civilizációra". Mondták úgy, hogy sosem jártak Boszniában nem végeztek semmilyen vizsgálatokat. A nemzetközi támadások mellett a szarajevói régészek, geológusok is azt állították, hogy ők ismerik az országukat, de ott nincsenek piramisok.  A Nemzeti Múzeum úgy nyilatkozott: "nem voltak Boszniában fáraók, tehát nem lehetnek piramisok sem!”  2006-ban petíciót írt alá 23 élenjáró boszniai tudós, arra kérve a kormányt, ne engedélyezze az ásatásokat. A bosnyák kormány elutasította a petíciókat.

A boszniai piramisok felfedezése nemcsak egy apró régészeti felfedezés, hanem egy globális tudományos politikai-gazdasági lehetőség.”Felfedezésre került a világ legnagyobb, legöregebb európai piramisa a tudomány, a turizmus és a gazdaság számára.

 

Mi a piramisok igazi célja?

A boszniai piramisában több 100 tonnás betontömböt feltárni több rétegben egészen a piramis csúcsáig óriási kihívás volt. Megállapítottuk, hogy a boszniai Nap piramissal szemben a Hold piramis tervezése, anyaga is más. Az építők szabályos homokkőtömbökből teraszokat hoztak létre három sorban egymás alatt. A világ geológusai ismételten támadást indítottak, mondván, hogy ez mind természetes képződmény.

A feltárásnál járdákat, teraszokat,  téglalap formájú struktúrákat, függőleges falakat, megformált lapokat, lépcsőket. találtunk, egy méterrel a föld alatt hatalmas kőből épült, tökéletes tájolású és energetikai jellemzőkkel. A Hold piramis alján nagy-közép és kisméretű kőtömb váltakozik a csúcsig, minden. tömbsor között 10 centiméter, agyag van. A tudósok nem kötőanyagnak látják, hanem természetes üledéknek. Az építők tudták, hogy az agyag vízálló hő-és hangszigetelő, egyben rugalmasságot is biztosít a struktúrának. Itt is megtalálható az aranymetszés.

Milyen idősek a boszniai piramisok? A földréteg kora 12-15 ezer éves, az alatta lévő struktúrát  sokkal idősebb. „Csapatunk szerves anyagot, megkövült leveleket fedeztek fel az első betonréteg alatt. Kijevben, rádió karbon kormeghatározásra korukat 29.200 +/-400 évben határozták meg a korukat.”

A  zágrábi egyetem mérnökei elektromágneses mezők mérését végezték, különböző hegyeken, a Nap piramis tetején 4.5méter átmérőjű sugárban 28 kHz  energiamezőt mértek. Ennél távolabb nem. Ez azt jelenti, hogy csak  felfelé áramlik az energia!  Három hónappal később, finn hangmérnökök szintén megerősítették ezt az eredményt. Független kutatócsoportok saját eszközeikkel, eltérő időpontokban ugyanarra az eredményre  jutnak- ez a független tudományos igazolás.

A boszniai piramis nemcsak a világ legnagyobb, de a legöregebb  energiakészüléke is, 30 ezer éve folyamatosan működik, a jelerősség pedig mindnél magasabb, annál erősebb. 1899.-ben Nicola Tesla egy olyan jeladót fejlesztett, amellyel vezeték nélkül tudott energiát továbbítani. Ő volt az első olyan tudós, aki bizonyította a tiszta és szabad energia létezését, ami korlátlan mennyiségben áll rendelkezésünkre, és hogy nem csak hertz alapú technológia létezik. Idős korában megépítette a Wardenclyffe – tornyot, és a kísérletből azt a következtetést vonta le, megtalálta a módját, hogy korlátlan mennyiségű energiát továbbítson két bolygó között, függetlenül azok távolságától, és erre 28 ezer kHz frekvenciát használt. Ez ugyanannyi, amit a boszniai Nap piramis tetején.

Mexikóban, Chichén Itzaban  a Kukulkán piramis a világ legaktívabb piramisa. 2009-ben filmre vették az energiamezőt és ultrahang méréseket végeztek ugyanolyanok voltak, mint a boszniai Nap piramis tetején. Ha van egy energianyaláb és ultrahang, az energianyaláb egyre erősebbé válik, átmegy az ionoszférán, a naprendszeren másik bolygóra másik naprendszeren ezen keresztül ultrahangot tudunk továbbítani, információt. Így a piramis egy kommunikációs  eszközzé válik.

2016-ban. drónokkal kísérleteket végeztek a levegőbe, a legérdekesebb eredmény az elektromos mezőben mutatkozott. A földtől mérve volt egy 4.5 méter átmérőjű energianyaláb. elkezdett tágulni 21 méter magasban volt a legszélesebb és legerősebb, majd vékonyodott, tehát ciklikusan változott. Kétségtelen tény, skalár hullámokról van szó. Legfontosabb jellemzőjük, hogy gyorsabbak a fénysebességnél és a Nap útját követik. Einstein szerint a fénysebesség a leggyorsabb a mai fizika és csillagászat ezen az elképzelésen alapul. Ha információt küldünk ezen elmélet alapján, mindnél távolabb, annál több időre van szükség, míg a skalár hullámok sebessége 100 milliárdszor gyorsabb, így bárkivel kommunikálhatunk az Univerzumban.

A boszniai piramisok alatt több tíz kilométeres alagutak találhatók. Ezekben két civilizáció nyomai láthatók az első hozta létre az alagutakat 30 ezer évvel ezelőtt, a második lezárt sok átjárót. Találhatók kőbevésett jelek, és rovásírások, a szimbólumok  fordítása így szól: "az átjáró le van zárva, megállítunk. Harcosként kell cselekednünk, akik védelmezik magukat és hódítanak, addig, míg át nem tudunk újra lépni a csillagkapun."

Nyolctonnás  kőtömbből mintákat elemeztettek, az eredmény: mesterségesen létrehozott kerámia. Georadar egy ovális objektumot mutatott ki a tömbön belül, ami kvarckristály.21 méterrel a földalatti vízfolyás alatt energiát bocsát ki, aktiválja, a kvarckristályt a kerámia rezonál, elektromágneses teret hoz létre, ami tudományos eszközökkel mérhető. A 7.83 Hz  és 28 kHz-es energia áthalad, az alagúton a piramis magába szívja, és felpörgeti a csúcsig.

A tömböt speciális kamerával  lefényképezték, sok kék terület látszott, ami magas frekvenciát jelöl. Alacsony frekvenciát is találtak, ez a rezgés gyógyító hatású. A gyógyító kamrában több egészségügyi kísérletet is végeztek. Az olasz dr. Simone Zoccarato vérmintákat vizsgált a piramisba lépés előtt és után, és azt tapasztalta, hogy előtte a vörösvértestek és a fehérvérsejtek torzultak voltak, míg utána helyre álltak.

Az energia túlmegy a csillagokon, más naprendszereket táplál. A skalárhullámok a Nap irányában haladnak, a Napot kozmikus kapuként használják, így kapcsolatban vannak más naprendszerekkel, más galaxisokkal. A világegyetemen áthaladó hálózat pedig akár kozmikus internetnek is hívható.

 

 

Utolsó frissítés: 2019 január 08. (kedd) 07:26