Holdraszállás Nyomtat Email
Írta: Oláh András   
A Holdraszállás valóssága úgy tűnik továbbra sincs eldöntve... Egyrészt a NASA nem vall, másrészt a felismert anomáliák értelmezése sem egyértelmű. Miután többen kifogásolták a NASA Apolló programjai kapcsán kiadott hamis fotókat, és ennek kapcsán megkérdőjelezték a magát a Holdraszállás tényét is, akadtak olyanok is, akik védelmükbe vették a NASA-t. Nemrég egy George Crusader nevű úr azt állította, hogy a hamis fotok alapján a NASA szavahihetőségét megkérdőjelezők csökkent gondolkodási képességüek...

Elemezzük mélyebben a problémát! A tudományos állítások mindig bizonyítást követelnek. A Holdraszállás maradandó bizonyítékai a NASA sorszámozott hivatalos felvételei, melyek a NASA internetes honlapján is hozzáférhetők. Az oldalakon nem található olyan megjegyzés, tájékoztatás, hogy ezek a fotók hamisítványok, vagy retusált felvételek lennének. Az sem olvasható ezeken az oldalakon, hogy a fotók műteremben készültek volna. Az sincs kinyilatkoztatva, hogy papírmassé kövek és makettek, illetve tortacsillagszóró felhasználásával készültek a feltünően helytelenül megvilágított felvételek. Sajnos ezek alapján semmiképp sem következtethetjük ki, hogy volt ugyan Holdraszállás, csak a fényképek hamisak. A tudományos állítás a Holdraszállás ténye volt. Ezt bizonyítani a holdraszállást megörökítő HAMISÍTATLAN, RETUSÁLATLAN, azaz EREDETI felvételekkel lehetett volna megtenni. Mivel ez elmaradt, ezért az eredeti állítást lehet elvetni, s ez a Holdraszállás ténye.

Egy, a Holdraszállást cáfoló UFO kutatónak nagy boldogság lett volna feltételezni, hogy mégicsak leszálltak az amerikaiak a Holdra, csak az ott lévő idegenek látványát nem akarták a világnak megmutatni, ezért az antennák mögé dugdosták a szálkereszteket, papírmassé köveket raktak a valódi felvételekre C-betükkel jelezve, különböző irányokba forgatták az árnyékokat, a természetes fényeket reflektorokkal manipulálták, lekicsinyítették a Föld látványát, stb.. Itt meg is állok egy kicsit.

Amikor a NASA honlapjáról letöltött képeket az APOLLO 11-17 ig összekevertem és egymás után nézegettem, döbbenettel állapítottam meg, hogy valami rendellenességet észleltem. Eltelt kis idő, amíg rájöttem, hogy mi az a furcsaság. Nos, ez az volt, hogy a fotók színkészletben /histogram/, környezetben, fény-árnyék viszonyokban, technikai eszközök részleteiben AZONOS-ak voltak! Hiába telt el három év a felvételek készítése során, a képeken ez nem látszik. Ez viszont azt jelenti, hogy az összes felvétel előre elkészített studiofelvétel, azaz egyetlen eredeti kép sincs, semmiféle Holdraszállásról. Ez pedig így is van rendjén. Gondoljunk csak bele! Ha lenne egy eredeti képünk amelyen a Föld a Holdról egy nagy golyónak látszik, és emellé tettek volna egy másik hasonlót, amelyen a Föld már csak egy kis borsónak látszik, akkor azonnal kibukott volna a hamisítás, a hazugság. Ezért egy normálisan gondolkodó UFO kutató nem alkalmazhatta a direkt logikát, és nem eshetett abba a hibába /hitbe/, hogy ha már a NASA hamisított egy két felevételt, akkor az a földönkívüliek álcázására készült. Az egy másik probléma, hogy vannak földönkívüliek a Holdon... Bizonyára voltak, lehettek /volna/ a "Holdraszállásokkor" olyan területek, ahol épp nem voltak földönkívüli űrhajók, és nem voltak űrvárosok. Kizártnak látom, hogy ne lett volna egy két olyan fotóra lehetőség amelyek retusálás nélkül mutatták volna meg a valós helyzetet, felszínt és mégis..., a kiadott fotók között egy ilyen sincs. Gyakorlatilag mindegyikről lerí a hamisítás, vagyis a mesterséges eredet, ezért egy túlkapásoktól mentes kijelentés csak az lehet, hogy ha eredeti felvétel nincs, akkor azok az események amelyek megörökítésére készültek, nem történtek meg, azaz nem volt Holdraszállás! Ez természetesen nem zárja ki, hogy a Hold foglalt, ezért 28 éve nem látogatható..!