Már a boncasztallal is megbuktak - oldal 3 Nyomtat Email
Írta: Sós Tibor, Ufo-Controll Hálózat, Szeged   

7. Boncolók öltözéke:

Végül essen néhány szó a boncolók öltözékéről.

a) A színes felvételen,  mondhatni utánzaton mindkét ruha mintha túlméretezett volna (8/a), hatalmas vízszintes lebennyel a nyak alatt. Az eredeti fekete felvételeken mozgás közben is figyelemmel lehetett kísérni, hogy az öltözet szinte feszes a mellkasi részen, ezért számomra érthetetlen az a bő lebernyeg az utánzaton. Mondhatnánk némi jogos iróniával: na, ezt jól elszabták…

b) Ami szintén nagyon fontos, hogy a számítógépes elemzés egyértelműen kimutatta, hogy a filmből kikockázott eredeti felvételeken a fejen lévő csuklyarész a nyaki részen jól látható (8/b) körívben van a törzsrészhez illesztve (varrva), ez  a szabászati megoldás a nemrégiben közkinccsé tett színes fotón egyáltalán nem található.

c) Végül az összehasonlított felvételeken a szem előtti "kémlelőnyílás" mérete nem azonos (8/a,c). Az eredeti felvételeken  a kémlelőnyílás vékonyabb és hosszabb, mint a színes felvételen.

Összegezés:

Az egész történet és kellékeinek megformálásában a lény filmről való "lemásolása" sikerült a legjobban, és ha a mai technika nem adna lehetőséget a precíz számítógépes összehasonlításra, zavarbaejtően nagy volna a hasonlóság. Viszont az egyéb eszközök, berendezési tárgyakra, ruhákra,  magára a terem rekonstruálására már nem fektettek kellő hangsúlyt a hamisítók. Mondhatni, már a boncasztallal  is megbuktak!
Ezt a  feltevést támasztja alá a kínosan precíz, alig valami pluszt  mutató  két fényképfelvétel is.

Mindezeket figyelembe véve összegezhetjük: a számítógépes vizsgálat egyértelműen bebizonyította, hogy a bizonyítékként bemutatott színes fotón látható fekvő alak és a mögötte álló patológusok nem azonosak az eredeti fekete-fehér filmben lévő alakokkal, hiszen legalább 20 helyen egyértelműen bizonyítható eltérést lehet kimutatni.
Ebből adódóan  John Humpherysn ezen felvételek alapján csak azt tudta bebizonyítani, hogy jó szakember, de rossz hamisító !
Már csak hab a tortán az információk és dezinformációk zűrzavarában, miszerint a közreadott színes fotók nem is az első, hanem egy állítólagos második leleplező, boncolásról készülendő film főszereplőjéről készültek, aminek alkotója ugyanaz. Ez az állítás  viszont újabb kérdések sorát veti fel.
Ezek szerint az első nagy átverésről semmilyen bizonyíték nem maradt fenn?
Ha az alkotó ugyanaz, neki kellene minden részletet a legjobban ismernie, és ráadásul  ha "leleplezni" akar, akkor hogyan követhet el ennyi alaphibát? Pont ezek miatt válhat eleve hiteltelenné az állítása!

Úgy tűnik boncolás-ügyben az őrület, a dezinformálás csak folytatódik, de az igazi megoldás még várat magára.   
Reklámfogásnak viszont óriási volt…