Hírek

A katasztrófa évtizede űr- és ufókutató konferencia Nyomtat Email
Írta: Ufószövetség   

 

ules612

Az elmúlt években a maja próféciák, Nostradamus jóslatai, korunk különböző természeti katasztrófái alapján az emberek nagy érdeklődéssel, időnként némi félelemmel tekintenek 2012 elé.  Ennek a felfokozott érdeklődésnek megfelelően szervezte meg a már helyszínként jól ismert Újpesti Gyermek- és Ifjúsági Házban az Ufószövetség és az Ufómagazin szerkesztőség  A katasztrófa évtizede című konferenciát.

 

A vártnál is nagyobb érdeklődés kísérte űr- és ufókutatási konferencián márciusban reggel 9 órától kezdve, két teremben követték egymást az előadások, míg egy harmadikban az Ufószövetség elnöksége majd választmánya ülésezett.

 

A különböző témájú, hangvételű és illusztráltságú 16 előadó közül nyolc fő volt az ufószövetség tagja, amely jelzi, hogy a hazai ufó-, para- és megmagyarázatlan jelenségek valamint az energetikai kutatások művelői közül sokan vállalják fel a szövetséghez való tartozást. Az előadók között  nagy sikere volt Morvay Kendra sorselemzőnek valamint Tasi István antropológusnak és Schuminszky Nándor űrkutatási szakértőnek. A kulturantropológiával foglalkozó krisna szerzetes, a védikus próféciák elemzését végezte míg az űrszakértő a Földi űrkutatás megtörtént baleseteiről tartott rendkívül színes előadást. Kalmár János a 2012-re prognosztizált katasztrófa titkos színbólum rendszereiről, Kisfaludy György időfizikus a végítélet forgatókönyvéről és a feltámadás ígéretéről beszélt. Csefkó Pál fejlesztő mérnök és Egely György az energetikában várható változásokat helyezte előadása középpontjába. Sokan várták és hallgatták nagy figyelemmel Molnár György ismert energia-kutatót, aki kozmikus kérdésekkel és a plejádok üzenetével foglalkozott.

 

Természetesen az előadók között megtalálható volt Sós Tibor, aki az elmúlt két évtized személyes ufókutatásait helyezte előadásai középpontjába, Novák Péter a galaktikus intelligencia nyomait kutatta, Máté Imre és Tóth László a világűrben való utazás lehetőségeit vette számba. Ezoterikus kérdéskört járt körbe Benedek Bernadett, Éles István parakutató és Gyurcsok József természetgyógyász.

 

Az előadások alatt olyan nagy volt az érdeklődés, hogy időnként állnia kellett a közönségnek. Csaknem mindenki kitartott egészen estig, amikor a konferenciát befejező fórumon alig tudtak válaszolni a számtalan kérdésre az előadók.

 

A nap befejezéseként osztották ki a hazai- és nemzetközi ufókutatás terén kifejtett tevékenységért alapított Pax Galacticana – Colman von Keviczky díjat, amelyet postumus elismerésként a nemrég elhunyt Szalay Iván  valamint azt a Nívó díjat, amelyet az elmúlt időszakban az ufó- és más megmagyarázatlan jelenségek népszerűsítése terén végzett kiemelkedő munkájáért Bogár Szabó Ádám (Békéscsaba) kapott.

 

ules592ules587ules602

ules579ules574ules569

Utolsó frissítés: 2010 április 01., csütörtök 07:18